Voorbereiden fotoshoot

Je kunt je voor de fotoshoot voorbereiden. Begin met deze pagina helemaal te lezen.

Je fotoshoot in de studio is aan de HeusdenhoutseWEG 56 en niet aan de Heusdenhoutsestraat.
Zie er goed uit

Je ziet er beter uit als je relaxed, fit en uitgerust bent. 

Haar

Naar de kapper voor je fotoshoot is een goed idee. Ga een paar dagen voor de  fotoshoot. Dan valt je haar natuurlijker. Pas op met glanzende haarspray. 

Details

In de normale omgang zie je iemand als geheel van interactie, gedrag en uiterlijk. Bij een foto kunnen details opvallen. Geef extra aandacht aan: scheren (met name bij de kaaklijn), een schone bril, je haar. Kijk vlak voor de fotoshoot nog een keer in de spiegel.

Make-up en huidverzorging

Wees voorzichtig met make-up. Bij het nabewerken corrigeer ik plekjes sneller en mooier. Een dikke laag make-up krijg ik niet meer mooi. Een verzorgende creme kan in de spiegel nauwelijks zichtbaar zijn en in de studio toch glimmen. Gebruik dit soort cremes minimaal 3 uur voor de fotoshoot. Let er bij mascara op dat haartjes niet klitten. Less is more.

Kleding en sieraden

Je gezicht is het belangrijkste. Je kleding en sieraden moeten niet meer aandacht opeisen. Kijk daarom uit met kleding in felle kleuren, heftige patronen. Grote en/of glimmende sieraden leveren problemen op Ook hier geldt: Less is more. Zorg dat je kleding in overeenstemming is met de manier waarop je je wilt presenteren. Je mag meerdere kledingstukken meenemen, dan kun je wat proberen.

Attributen

Bij branding foto’s in de studio kun je eventueel attributen (van je werk) meenemen. Op locatie zullen de attributen (waarschijnlijk) voor handen zijn.

Ruim op

Ook op locatie gaat het om jou en is de omgeving aankleding. Dan is het beter als de omgeving rustig en geordend is. Lege dozen om snel spullen op te bergen zijn handig.

Wil je een foto gebruiken neem dan even contact op!