Personal branding fotografie

Bij personal branding ga je jezelf promoten als merk. Daarmee positioneer je je onderscheidend met je wie je bent, vaardigheden, je missie en de problemen die je oplost.

Personal branding foto’s

Je merk bouw je op in bv LinkedIn met berichten met je boodschap. De foto laat je zien en daardoor word je bij een volgende bericht in één oogopslag herkent. Zo word je eerst bekend, krijg je vertrouwen en kun je klanten maken.

Voor wie is personal branding een sterke manier van marketing

Personal branding fotografie is heel geschikt voor ZZP’ers, coaches, consultants en andere professionals die zichzelf als merk willen presenteren. Met de foto’s laten ze hun persoonlijkheid, stijl en expertise zien aan hun doelgroep.

Relaxte fotoshoot

Personal branding foto’s maken is samenwerken. In een online gesprek maken we kennis, gaan we het hebben over je merk en hoe we dat kunnen verbeelden. Ik help met ideeën, relevante vragen en mogelijkheden om de foto’s te maken.

De fotoshoot begint met wennen aan gefotografeerd te worden. Ik geef wat tips en opper ideeën en we proberen verschillende ideeën uit. We kijken op een laptop of de achterkant van de camera om meer kansen te ontdekken. 

Zo werken we naar zo relaxt naar de foto’s die je nodig hebt zonder geforceerd te poseren.