Erik Dukker fotografie, fotograaf, Personal branding, branding, ZZP, creatief, authentieke foto's

Wat vind ik toffe foto’s

Ik maak graag foto’s in een echte setting. Liefst met een actie.  Iets wat je ook terugvindt bij  mijn straatfotografie. De kick daarvan is het vinden van interessante momenten en meteen een creatieve foto maken. Daarbij gebruik ik mijn ervaring met portretten, marketing en branding om mooie, authentieke foto’s te maken die aandacht krijgen. 

Hoe werk ik samen

Ik maak niet foto’s van je, maar met je. Ik geef aanwijzingen met tips en suggesties die jij op jouw manier invult. En als je zelf iets tofs zie dan gaan we dat proberen. 

Wat heeft me gevormd

  • Met rugzak & reisboek ben ik naar verre landen geweest en daar heb ik veel foto’s gemaakt
  • Ik doe ook aan straatfotografie en ik maak ook fotodocumentaires
  • Voor derden bouw ik websites en verzorg ik SEO en SEA

Photography is the story I fail to put into words

Destin Sparks

Recensies

Ik kwam het werk van Erik tegen op LinkedIn. De creatieve en informele foto’s spraken me direct aan. Ik heb direct contact opgenomen met Erik om een fotowandeling te boeken. We hebben Rotterdam als decor gekozen. Wat volgde was een gezellige wandeling met korte fotoshoots op verschillende locaties. Erik weet een goede sfeer te creëren en geeft goede tips qua houding zodat het eindresultaat mooi en professioneel wordt. Mocht je op zoek zijn naar een vakkundige fotograaf dan raad ik Erik van harte aan.

Gerben Vermeulen

Ik vond dat het anders moest. Maar hoe dan?
Bij Erik was deze aanpak anders. Samen liepen we door Breda. Voor mij een onbekende stad om in rond te wandelen. Hij liet me de mooiste en creatiefste plekken van deze prachtige stad zien. Terwijl we liepen schoot Erik met regelmaat een foto van mij. Het voelde erg ongedwongen en gemakkelijk. Na afloop dronken we een gezellige kop koffie en spraken we nog over andere dingen. Want het is ook gewoon heel gezellig met Erik.
De foto’s die ik verrassend snel kreeg, waren goed. Qua scherpte, compositie en licht inval bijna tot in perfectie. Je kunt zien dat er aandacht en goede kijk is op de mens. En daar hou ik van.

Leon Habraken

Dat je het onderwerp bent op de foto maakt mij eigenlijk altijd onzeker en nerveus, maar met Erik werken is heel realxed en prettig. Fijn om samen na te denken wat we willen om tot een goed resultaat te komen, er zijn mooie foto’s tot stand gekomen!

Paulien Baan-Meeuwsen

 

Erik is een getalenteerd fotograaf met een scherp oog voor detail. Hij weet heel goed jouw verhaal te vangen in een mooi beeld. Het leuke van Eriks manier van werken dat hij niet alleen een mooi plaatje wilt schieten, maar dat hij vooral ook meedenkt over welk verhaal jij als expert wilt vertellen.

Azem Somer

Erik stelt je op je gemak: de sfeer is relaxed en daarmee voel je jezelf ontspannen: dat is te zien op de foto’s (die ook technisch erg goed zijn)

Stefan van Oorschot

Erik werkt op een professionele en ontspannen wijze naar het beste resultaat. Hij geeft direct feedback aan de hand van een beeldscherm en ziet als professional de kleine details die het verschil maken. Ik beveel Erik van harte aan voor een persoonlijke fotoshoot.

Huib van den Berg

Erik weet je op je gemak te stellen met een vriendelijk praatje en oprechte interesse in jouw persoonlijke verhaal, wat maakt dat je je wat makkelijker ontspant. Het was een erg fijne ervaring en het is een aanrader om Erik een mooie foto van je te laten maken.

Adrian Ophorst

Erik heeft mij op een prettige manier ontspannen op de gevoelige plaat gezet.

Maarten W Kulk

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Mika van den Berg

Dankzij Erik heb ik weer een mooi LinkedIn profielfoto. Een echte aanrader om Erik te contacten voor een LinkedIn fotosessie

Cor van der Zee

We hebben het album binnen: erg mooi! We zijn er erg blij mee. Goed gedaan!! Mooie kwaliteit foto’s, mooie lichtval en leuk geordend. In 1 woord: helemaal geslaagd.

Karin en Ruud

Erik stelt je op je gemak en neemt alle tijd om een goede foto te maken. Het fijne van zijn manier van werken is dat je op een scherm kunt meekijken. Je ziet zo direct hoe de foto is geworden. Samen met zijn tips, trucs én positieve feedback kom je tot het gewenste resultaat: een goede (profiel)foto. Ik ontving spoedig na de sessie de foto’s al via de mail. Erik Dukker Fotografie is een aanrader! [/expander_maker]

Marloes Marchelinus

Het is heel fijn dat je meteen kan zien wat het resultaat is van een foto. Ondertussen geeft Erik rustig allerlei aanwijzingen waardoor je ontspannen op de foto komt te staan. En uiteindelijk een prima resultaat.

John van Steenderen

Omdat je samen met Erik naar alle gemaakte foto’s kijkt kun je samen beslissen welke de beste zijn. Vervolgens kun je ook samen bespreken welke veranderingen in houding of gezichtsuitdrukking tot een verbetering zouden kunnen leiden. Op deze manier krijg je geen foto die alleen de fotograaf leuk vindt, maar een foto waar je zelf ook erg tevreden over bent.

Marijn van Steenderen