Over Erik Dukker

Specialist in journalistieke fotoreportages voor bedrijven. Echte interessante foto’s die een verhaal vertellen. Fotografisch mooi, kleurrijk zodat je aandacht krijgt en houdt. Ik heb veel ervaring met fotograferen in de publieke ruimte waardoor ik snel mooi beeld maak en het moment pak.

Photography is the story I fail to put into words

Destin Sparks

Gegevens

Mail (info@erikdukker.nl of
Whatapp (+31613225934)
HeusdenhoutseWEG 56,
4817NC Breda (alleen op afspraak)
KvK 65460650
Algemene voorwaarden

Recensies

Dat je het onderwerp bent op de foto maakt mij eigenlijk altijd onzeker en nerveus, maar met Erik werken is heel realxed en prettig. Fijn om samen na te denken wat we willen om tot een goed resultaat te komen, er zijn mooie foto’s tot stand gekomen!

Paulien Baan-Meeuwsen

 

Erik is een getalenteerd fotograaf met een scherp oog voor detail. Hij weet heel goed jouw verhaal te vangen in een mooi beeld. Het leuke van Eriks manier van werken dat hij niet alleen een mooi plaatje wilt schieten, maar dat hij vooral ook meedenkt over welk verhaal jij als expert wilt vertellen.

Azem Somer

Erik stelt je op je gemak: de sfeer is relaxed en daarmee voel je jezelf ontspannen: dat is te zien op de foto’s (die ook technisch erg goed zijn)

Stefan van Oorschot

Erik werkt op een professionele en ontspannen wijze naar het beste resultaat. Hij geeft direct feedback aan de hand van een beeldscherm en ziet als professional de kleine details die het verschil maken. Ik beveel Erik van harte aan voor een persoonlijke fotoshoot.

Huib van den Berg

Erik weet je op je gemak te stellen met een vriendelijk praatje en oprechte interesse in jouw persoonlijke verhaal, wat maakt dat je je wat makkelijker ontspant. Het was een erg fijne ervaring en het is een aanrader om Erik een mooie foto van je te laten maken.

Adrian Ophorst

Erik heeft mij op een prettige manier ontspannen op de gevoelige plaat gezet.

Maarten W Kulk

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Mika van den Berg

Het is heel fijn dat je meteen kan zien wat het resultaat is van een foto. Ondertussen geeft Erik rustig allerlei aanwijzingen waardoor je ontspannen op de foto komt te staan. En uiteindelijk een prima resultaat.

John van Steenderen

We hebben het album binnen: erg mooi! We zijn er erg blij mee. Goed gedaan!! Mooie kwaliteit foto’s, mooie lichtval en leuk geordend. In 1 woord: helemaal geslaagd.

Karin en Ruud

Erik stelt je op je gemak en neemt alle tijd om een goede foto te maken. Het fijne van zijn manier van werken is dat je op een scherm kunt meekijken. Je ziet zo direct hoe de foto is geworden. Samen met zijn tips, trucs én positieve feedback kom je tot het gewenste resultaat: een goede (profiel)foto. Ik ontving spoedig na de sessie de foto’s al via de mail. Erik Dukker Fotografie is een aanrader!

Marloes Marchelinus

Dankzij Erik heb ik weer een mooi LinkedIn profielfoto. Een echte aanrader om Erik te contacten voor een LinkedIn fotosessie

Cor van der Zee

Omdat je samen met Erik naar alle gemaakte foto’s kijkt kun je samen beslissen welke de beste zijn. Vervolgens kun je ook samen bespreken welke veranderingen in houding of gezichtsuitdrukking tot een verbetering zouden kunnen leiden. Op deze manier krijg je geen foto die alleen de fotograaf leuk vindt, maar een foto waar je zelf ook erg tevreden over bent.

Marijn van Steenderen