Over mij

Ik fotografeer vooral mensen. Onopvallend of geposeerd, maar altijd echt. Ik maak gemakkelijk contact en dat helpt om je te ontspannen bij de fotoshoot.   

Ik heb veel gefotografeerd op straat en tijdens verre reizen daardoor zie ik snel mooi beeld en kan ik het moment pakken. Ik wil graag dat een foto een verhaal vertelt en iets verrassends heeft.

Naast van foto-opleidingen heb ik veel geleerd van Youtube en de klussen voor klanten.

“Beauty is not in the face

beauty is a light in the heart.”

Kahlil Gibran

Gegevens

Whatapp (+31613225934) of mail (info@erikdukker.nl)

Vermeld je naam

HeusdenhoutseWEG 56,
4817NC Breda (alleen op afspraak)

KvK 65460650

Algemene voorwaarden

Recensies

Erik werkt op een professionele en ontspannen wijze naar het beste resultaat. Hij geeft direct feedback aan de hand van een beeldscherm en ziet als professional de kleine details die het verschil maken. Ik beveel Erik van harte aan voor een persoonlijke fotoshoot.

Huib van den Berg

Erik is een getalenteerd fotograaf met een scherp oog voor detail. Hij weet heel goed jouw verhaal te vangen in een mooi beeld. Het leuke van Eriks manier van werken dat hij niet alleen een mooi plaatje wilt schieten, maar dat hij vooral ook meedenkt over welk verhaal jij als expert wilt vertellen. Erik heeft in elk geval mij heel goed weten weten vast te leggen als een cybersecurity consultant voor financieel adviseurs.

Azem Somer

Omdat je samen met Erik naar alle gemaakte foto’s kijkt kun je samen beslissen welke de beste zijn. Vervolgens kun je ook samen bespreken welke veranderingen in houding of gezichtsuitdrukking tot een verbetering zouden kunnen leiden. Op deze manier krijg je geen foto die alleen de fotograaf leuk vindt, maar een foto waar je zelf ook erg tevreden over bent.

Marijn van Steenderen

Dankzij Erik heb ik weer een mooi LinkedIn profielfoto. Een echte aanrader om Erik te contacten voor een LinkedIn fotosessie

Cor van der Zee

Erik weet je op je gemak te stellen met een vriendelijk praatje en oprechte interesse in jouw persoonlijke verhaal, wat maakt dat je je wat makkelijker ontspant. Het was een erg fijne ervaring en het is een aanrader om Erik een mooie foto van je te laten maken.

Adrian Ophorst

Erik stelt je op je gemak: de sfeer is relaxed en daarmee voel je jezelf ontspannen: dat is te zien op de foto’s (die ook technisch erg goed zijn

Stefan van Oorschot

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Mika van den Berg

Erik heeft mij op een prettige manier ontspannen op de gevoelige plaat gezet.

Maarten W Kulk

We hebben het album binnen: erg mooi! We zijn er erg blij mee. Goed gedaan!! Mooie kwaliteit foto’s, mooie lichtval en leuk geordend. In 1 woord: helemaal geslaagd.

Karin en Ruud

Het is heel fijn dat je meteen kan zien wat het resultaat is van een foto. Ondertussen geeft Erik rustig allerlei aanwijzingen waardoor je ontspannen op de foto komt te staan. En uiteindelijk een prima resultaat.

John van Steenderen

Erik stelt je op je gemak en neemt alle tijd om een goede foto te maken. Het fijne van zijn manier van werken is dat je op een scherm kunt meekijken. Je ziet zo direct hoe de foto is geworden. Samen met zijn tips, trucs én positieve feedback kom je tot het gewenste resultaat: een goede (profiel)foto. Ik ontving spoedig na de sessie de foto’s al via de mail. Erik Dukker Fotografie is een aanrader!

Marloes Marchelinus