erik@erikdukker.nl  +31613225934

Fotoreportage bedrijven

Klanten en employer branding

Je fotoreportage laat zien waar je werkt, hoe je werkt en het team. Zo heb je een streepje voor op een aanbieder of werkgever die niet zichtbaar is.

Kort

De fotoshoot duurt vaak 2 tot 4 uur.

Na contact maak ik een voorstel met daarin de investering en aantallen foto’s. Vanaf € 450

Drukkerij Vila etiketten

In de geavanceerde digitale drukkerij worden eenvoudige tot complexe etiketten geprint in kleine en grote oplages.

Brouwerij Frontaal

De brouwers maken bier met extra dimensie in de gloednieuwe brouwerij in Breda

Brouwerij de Beyerd

Jelle brouwt verschillende bieren waaronder de Bredasche Driehoefijzers Klassiek heel ambachtelijk in de kleine brouwerij de Beyerd

Plannen

Plan je fotoshoot op tijd. Zodat je de te fotograferen activiteiten kan laten zien tijdens de fotoshoot. Dat moment moet ook passen in mijn agenda. Voor mij lukt een fotoshoot vaak binnen 2 weken.

Fotoreportage 

Als je een totaal beeld wil geven dan loop ik graag eerst samen een rondje om kennis te maken en te horen waar de accenten liggen. Daarna ga ik op zoek naar mooie foto’s. 

Als je foto’s wil hebben van bepaalde mensen / machines / processen. Dan heb ik graag een lijst met de prioriteiten en accenten. Of we gaan samen met een lijst op pad.

Ik selecteer de beste opnames. Die bewerk ik na en die stuur ik digitaal toe.

Toestemming

Toestemming van medewerkers Wil je foto’s met medewerkers voor je bedrijf gebruiken voor commerciële uitingen dan moet je daarvoor toestemming hebben. Dat kan je vastleggen in een quitclaim

Je mag de foto’s voor alles gebruiken. Met of zonder naamsvermelding. Maar het auteursrecht blijft bij mij. Je mag de foto’s dus niet verkopen.

Mijn gebruik van de foto’s. Ik wil de gemaakte foto’s gebruiken voor mijn website en berichten op LinkedIn / Instagram