Fotoreportage bedrijven

Foto’s voor klanten

Met een fotoreportage laat je je bedrijf zien aan klanten. Waar je werkt, hoe je werkt en met wie je werkt. Het is altijd leuker om te werken met mensen die je kent.

Foto’s voor employer branding

Een fotoreportage laat het team en de activiteiten zien. Daardoor krijgen kandidaten gevoel bij je bedrijf / team / werkomgeving. Daardoor wordt je bedrijf het eerst benaderd.

Fotoreportage 

Ik hoor graag welke foto’s je bedrijf foto’s nodig heeft en wat de setting is. Bijvoorbeeld foto’s van het proces en de collega’s of een event. Ik maak een daarbij passend voorstel.

 

 

Bij de fotoshoot loop ik graag eerst samen een rondje om kennis te maken en te horen waar de accenten liggen. Daarna ga ik op zoek naar mooie foto’s. Ik selecteer de beste opnames. Die bewerk ik na en die stuur ik digitaal toe

Drukkerij Vila etiketten

In de geavanceerde digitale drukkerij worden eenvoudige tot complexe etiketten geprint in kleine en grote oplages.

Extra aandacht door je evenement

Krijg extra aandacht door je evenement: open dag, dag van de …, opening of netwerkbijeenkomst. En je houdt die aandacht langer vast.

Brouwerij Frontaal

De brouwers maken bier met extra dimensie in de gloednieuwe brouwerij in Breda

Kosten

M’n tarief is € 75  per uur excl btw. Naast de uren voor de fotoshoot heb ik ook uren nodig voor selecteren en nabewerken.

De fotoshoot duurt vaak 2 tot 4 uur

Plannen

Plan je fotoshoot op tijd. Zodat je de te fotograferen activiteiten kan laten zien tijdens de fotoshoot. Dat moment moet ook passen in mijn agenda. Voor mij lukt een fotoshoot vaak binnen 2 weken.

Brouwerij de Beyerd

Jelle brouwt verschillende bieren waaronder de Bredasche Driehoefijzers klassiek heel ambachtelijk in de kleine brouwerij de Beyerd

Toestemming

Toestemming van medewerkers Wil je foto’s met medewerkers voor je bedrijf gebruiken voor commerciële uitingen dan moet je daarvoor toestemming hebben. Dat kan je vastleggen in een quitclaim

Je mag de foto’s voor alles gebruiken. Met of zonder naamsvermelding. Maar het auteursrecht blijft bij mij. Je mag de foto’s dus niet verkopen.

Mijn gebruik van de foto’s. Ik wil de gemaakte foto’s gebruiken voor mijn website en berichten op LinkedIn / Instagram