Over mij

Ik fotografeer het liefst mensen. M’n eerste fotoshoot was op de middelbare school, in zwart/wit en ik drukte de foto’s zelf af. Later heb ik veel portretten gemaakt op verre reizen en op straat. Het begeleiden van mensen heb ik geleerd in de IT waar ik gebruikers vertrouwd maakte met IT systemen.
Met profielfoto’s en foto’s bij post’s help ik ZZP-ers ome een beter bereik op LinkedIn te krijgen. Ik heb daarover veel geleerd van video’s en boeken (Peter Hurley, Maurice Jager). 

Recensies

Erik werkt op een professionele en ontspannen wijze naar het beste resultaat. Hij geeft direct feedback aan de hand van een beeldscherm en ziet als professional de kleine details die het verschil maken. Ik beveel Erik van harte aan voor een persoonlijke fotoshoot.

Huib van den Berg

Erik stelt je op je gemak en neemt alle tijd om een goede foto te maken. Het fijne van zijn manier van werken is dat je op een scherm kunt meekijken. Je ziet zo direct hoe de foto is geworden. Samen met zijn tips, trucs én positieve feedback kom je tot het gewenste resultaat: een goede (profiel)foto. Ik ontving spoedig na de sessie de foto’s al via de mail. Erik Dukker Fotografie is een aanrader!

Marloes Marchelinus

Omdat je samen met Erik naar alle gemaakte foto’s kijkt kun je samen beslissen welke de beste zijn. Vervolgens kun je ook samen bespreken welke veranderingen in houding of gezichtsuitdrukking tot een verbetering zouden kunnen leiden. Op deze manier krijg je geen foto die alleen de fotograaf leuk vindt, maar een foto waar je zelf ook erg tevreden over bent.

Marijn van Steenderen

Het is heel fijn dat je meteen kan zien wat het resultaat is van een foto. Ondertussen geeft Erik rustig allerlei aanwijzingen waardoor je ontspannen op de foto komt te staan. En uiteindelijk een prima resultaat.

John van Steenderen

Erik weet je op je gemak te stellen met een vriendelijk praatje en oprechte interesse in jouw persoonlijke verhaal, wat maakt dat je je wat makkelijker ontspant. Het was een erg fijne ervaring en het is een aanrader om Erik een mooie foto van je te laten maken.

Adrian Ophorst

Erik stelt je op je gemak: de sfeer is relaxed en daarmee voel je jezelf ontspannen: dat is te zien op de foto’s (die ook technisch erg goed zijn).

Stefan van Oorschot

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Mika van den Berg

Erik heeft mij op een prettige manier ontspannen op de gevoelige plaat gezet.

Maarten W. Kulk

We hebben het album binnen: erg mooi! We zijn er erg blij mee. Goed gedaan!! Mooie kwaliteit foto’s, mooie lichtval en leuk geordend. In 1 woord: helemaal geslaagd.

Karin en Ruud
Wil je een foto gebruiken neem dan even contact op!